Въпроси

Често задавани въпроси

1

Извършвате ли ремонти по домовете на клиенти в гр. Пловдив и извън гр. Пловдив?

Да! Ние извършваме ремонт на битова техника по домовете. Посещаваме адреси на клиенти в гр. Пловдив и извън гр. Пловдив. Имаме заявки до населени места на разстояние 70-80 км от гр. Пловдив. При подаване на заявка за ремонт извън гр. Пловдив предварително се разбираме за удобен за клиента и нас ден и час.

2

Как да си намеря необходимата резервна част?

Намирането и монтирането на съответната резервна част е наша работа и отговорност. Не е необходимо Вие да търсите части за уредите си. Понеже в търговската мрежа има много разновидности на резервни части на различни производители – оригинални и заместители, ние ще Ви предложим различни варианти според цените на съответната част.

3

Кога се заплаща за услугата?

Заплащането става след като е завършен цялостния ремонт на уреда. Уредът е изпробван и е готов за експлоатация от потребителя. В случаите, когато се поръчва специфична или скъпа резервна част, е възможно да се поиска „капаро” от клиента, за да се потвърди поръчката на доставчика на резервната част.

4

Трябва ли да се демонтира уреда предварително от мястото му?

Не! Не е необходимо. Когато посетим клиента ще се прецени как е най-удобно да се извършва ремонта на уреда. Ако е необходимо и се наложи да се вземе уреда в базата за отстраняване на дефекта, ние имаме собствен транспорт и ще поемем ангажимент за демонтирането и в последствие за монтирането на отремонтирания уред.

5

Какво трябва да направя, ако се развали електродомакински уред?

Само трябва да позвъните на посочените телефони и да се уговорим за удобно за посещение време. Всичко след това се поема от нас.

Гаранция на извършения ремонт!

Контакти:

   Адрес: гр. Пловдив, ж.к. Тракия блок 201Б

   Тел.: 0877 20 29 97

   Тел.: 0898 45 77 05

   Email:  artek13@mail.bg  

 ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАЩАНЕ С БАНКОВА КАРТА ЧРЕЗ МОБИЛЕН ПОС ТЕРМИНАЛ

Наши партньори:

http://grad.bghttp://www.royal.bg
© 2015 - 2024 Всички права запазени